Ekasalongit

Ekasalongit Parturi-kampaamo, Helsinki

INSPIRAATIOTA, MUOTIA, YKSILÖLLISYYDEN YLISTYSTÄ

Viime viikonloppuna L’Oréal Professionnel Suomi järjesti asiakkailleen Vanajanlinnassa tilaisuuden, johon oli koottu kattava katsaus syksyn ja talven hiusmuodista. Mukanaan viemisenä sai runsaasti inspiraatiota ja uusia ideoita päivittäiseen työhön.

Luksusta ja kampausten juhlaa

Tilaisuus aloitettiin suoraan huipulta, kun Suomen Mr Kérastaseksikin tituleerattu kouluttaja Kimmo Alarotu kertoi osallistujille mitä luksus on. Hän myös esitteli upean, uudistuneen Fusio-Dose -kampaamopalvelun, joka räätälöidään juuri asiakkaan hiusten tarpeisiin sopivaksi.

47

Mitä olisikaan ylellisyys ja juhla ilman kauniita kampauksia. Lavan valloitti Redken ja Petra Järven loihtimat toinen toistaan upeammat kampaukset. Lavalla nähtiin lettejä eri muodoissa, valkkeja, pantoja ja muita hiuskoristeita, mutta pääpointtina oli se, että tehdään jotakin uutta ja yllättävää.

1

45

Jotta kampaukseen saadaan uutta ilmettä, hiuskoristeen voi sijoittaa epätavalliseen paikkaan, letin sitoa vaikka otsakoristeeksi, tai käyttää uutta Redkenin loistavaa Metal Fix -voidetta, jolla voi korostaa kampausta ja antaa joko kultaisia tai hopeisia vivahteita kampaukselle. On muuten erinomainen ja helppokäyttöinen tuote loppuvuoden juhlakauteen siirryttäessä.

46

Supersona ylistää yksilöllisyyttä

Usein muodin virtaukset tulevat meille maailmalta. Meillä on onneksi taitava L’Oréal Professionnel Suomi -koulutustiimi, joka lanseerasi jo toisen oman kokoelmansa, josta voimme ammentaa inspiraatiota työhömme. Tämän syksyn kokoelma on saanut nimen Supersona.

Kokoelma on saanut inspiraationsa surrealismista – taidesuuntauksesta, jonka pyrkimys oli kuvata ihmisen tiedostamatonta ulottuvuutta. Surrealismille tunnusomaisia piirteitä ovat taianomaiset, mystiset, tunnelmaltaan epätodelliset ja unenomaiset sommitelmat, joiden tarkoitus on saada ihminen rakentamaan näkemästään oma tulkintansa.

33

43

17

38

Supersona kiteytyy ajatukseen, että hiukset ovat yksilöllisyyden ylistys. Jokaiselle luodaan hiukset, jotka parhaiten korostavat asiakkaan persoonaa oikealla tavalla. Piilotetut yksityiskohdat väreissä ja leikkauksissa tuovat mielenkiintoisia vivahteita hiuksiin.

34

Supersona oli inspiroinut myös Alex Tuomisen luomaan kampauksia, joissa huimaavat yksityiskohdat seurasivat toisiaan. Jos jokin esine ihastuttaa ja inspiroi, kuten vaikka riikinkukon sulat tai vaikkapa ulkoa löytynyt oksa, lisää se kampaukseen ja nauti lopputuloksesta.

9

37

IT LOOKS tuo kansainvälisen muodin meille

L’Oréal Professionnel julkaisee kahdesti vuodessa kansainvälisen hiusmuotikokoelmansa, joka on saanut nimen IT LOOKS. Uutta mallia suunniteltaessa on tärkeää ottaa huomioon kasvojen muoto ja se, millainen hiusmalli kantajalleen sopii. Pienillä keinoilla voidaan soveltaa mallia kantajalleen sopivaksi korostamalla ja häivyttäämällä haluttuja piirteitä.

Tämän syksyn ja talven IT LOOKS -kokoelma sisältää kaksi päätrendiä, joista on erilaisia muunnoksia erilaisille kasvotyypeille:

Black is the new black
Tummaa violettia hehkuvat, lähes mustat hiukset ovat polkkamittaiset ja muotoiltu laineille.

35

Mustanpuhuvien polkkapituisten hiusten rinnalla kuparin sävyt tekevät paluun trendikkäisiin hiuksiin. Hiusten pituus saa mielellään olla ekstrapitkä eli nyt XXL jyrää. Valoilla ja varjoilla leikittely korostaa upeasti kuparin eri sävyjä.

44

Näytöksen upeat vaatteet olivat kotimaisen muotisuunnittelijan Mirkka Metsolan tuotantoa. Mirkka Metsola saa inspiraationsa taiteesta, elokuvista, musiikista ja alakulttureista. Mirkka Metsolan tuotantoon voi tutustua tarkemmin hänen kotisivuillaan www.mirkkametsola.com.

Muotisuunnittelija Mirkka Metsola oli mukana stailaamassa näytöksen malleja.

Muotisuunnittelija Mirkka Metsola oli mukana stailaamassa näytöksen malleja.

Mieskomeutta lavan täydeltä

Illan kruunasi Suomen ensimmäinen L’Oréal Professionnel National Guest Artist -koulutustiimi True Hair miesten hiusmuodin näytöksellä. Lavalla saimme ihailla upeita häivytyksiä, miehekkäitä hiuksia, muotoiltuja partoja, kunnon kiharaa, ja näimmehän me pilkahduksen 80-luvultakin, kun True Hair -kouluttaja Olli-Pekka Pietilä leikkasi pilke silmäkulmassa mallilleen kunnon takatukan. Siinä moni katsoja mielessään mietti, oliko tuo sittenkin yksi niistä trendeistä, joka saisikin jäädä unholaan. Mene ja tiedä…

M9

M13

M29

M33

Lisää True Hair -näytöksen kuvia Union of Ekasalongit -parturimme nettisivuilla www.unionof.fi.

Päivän aikana nähtiin loistavia malleja, ammattitaitoista työtä, ja runsaasti inspiraatiota ja ideoita, joista ammentaa pitkäksi aikaa. Niin, ja olihan meiltä Kaaren liikkeestä lavan takana häärimässä myös kampaajamme Heidi, joka työskentelee myös jatkossa assistenttinä koulutustiimillä, ja tuo siten meille aina viimeisimmät koulutuksen uutiset.

Iso kiitos L’Oréal Professionnel Suomi!

Comments are closed.

Meistä

Ekasalongit on 70-luvulta asti toiminut parturi-kampaamoyritys, jonka kantavana ajatuksena on korkealaatuiseen palveluun ja käsityöhön perustuva parturi- ja kampaamotyö sekä asiantunteva tuoteneuvonta kaiken ikäisille - “vauvasta vaariin”.

Ekasalongit @ Instagram
Ekasalongit Kaari

Kantelettarentie 1
00420 Helsinki

(09) 539402
kaari@ekasalongit.fi

Aukioloajat
Ma - Pe 08.00 - 21.00
La 09.00 - 19.00 (2.6.2018 alk. 9.00 - 18.00)
Su 11.00 - 18.00

Ekasalongit Viikki

Viikintori 3
00790 Helsinki

(09) 2223 360
viikki@ekasalongit.fi

Aukioloajat
Ma - Pe 09.00 - 20.00
La 09.00 - 17.00
Su 12.00 - 18.00 (kesäsunnuntait suljettu 24.6. - 29.7.2018)

Ekasalongit Hansasilta

Hansakuja 4-5
00930 Helsinki

(09) 3233038
hansasilta@ekasalongit.fi

Aukioloajat
Ma - To 09.00 -19.00
Pe 09.00 - 18.00
La 09.00 - 15.00

Union of Ekasalongit

Unioninkatu 32
00100 Helsinki

+358 50 400 6939
info@unionof.fi

Aukioloajat
Ma - Pe 08.00 - 18.00
La 10.00 - 16.00
Su Suljettu

Kesäaukioloajat ajalla 16.6. - 4.8.2018:

Ma - Pe 09.00 - 17.00
La suljettu
Su Suljettu